0 0

Winkelmand is leeg

Disclaimer

Algemeen

Ondanks alle inspanningen kan House of Nature niet garanderen dat alle informatie op deze site te allen tijde volledig en actueel is. Dit is ook van toepassing op links, direct of indirect gekoppeld aan www.houseofnature.nl.

Aansprakelijkheid

House of Nature wijst alle wettelijke aansprakelijkheid van de hand die voortvloeit uit het gebruik van content en geeft geen garantie voor de nauwkeurigheid van de hierin opgenomen informatie. Prijzen en andere informatie op onze website zijn onder voorbehoud van duidelijke typefouten en / of programmeerfouten. Aan onjuiste of onvolledige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Intellectueel Eigendom

Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, audiogeluiden en andere materialen op deze website zijn eigendom van House of Nature. De verkoop van distributie (voor commerciƫle doeleinden) van een reproductie van enig deel van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van House of Nature. House of Nature behoudt zich het recht voor om informatie te wijzigen of aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving.