0 0

Winkelmand is leeg

Betalen

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan om het winkelen bij House of Nature zo veilig en makkelijk mogelijk te maken:

iDEAL
Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, KNAB of de Friesland Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
  1. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen
  2. Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  3. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
Creditcard

Met het plaatsen van je bestelling geef je House of Nature toestemming het bedrag van je creditcard af te schrijven. Let tijdens het invoeren van je creditcard gegevens op een correcte spelling van je naam, creditcard nummer, vervaldatum en veiligheidscode.

Paypal
Met PayPal betaal je snel en veilig online met je creditcard of bankrekening.
  1. Betaling is traceerbaar. Je kan de status volgen van je betaling op je PayPal account.
  2. Betaling is makkelijk en direct .
  3. Je hoeft geen creditcard te gebruiken. Je kan ook direct geld overmaken via je bankrekening.
  4. Als je een creditcard gebruikt, wordt je creditcard nummer nooit vrijgegeven. Het is veilig versleuteld via de server van Paypal om ongeautoriseerd gebruik te minimaliseren.
Bankoverboeking

Een bankoverboeking houdt in dat je het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Vanuit het Buckaroo systeem ontvang je een e-mail met betaalinstructies. Zodra de betaling is ontvangen nemen wij je bestelling in behandeling.

Bitcoin

Je kiest bij het afrekenscherm voor de optie ‘Bitcoin’. Vervolgens klik je op ‘Plaats bestelling’. Je wordt doorgestuurd naar onze bitcoin payment provider Coinbase. Hier wordt je bitcoin wallet geopend en deze krijgt een betaalverzoek. Hier handel je je Bitcoinbetaling af. Voor het omrekenen van de bitcoin wordt de op dat moment geldende bitcoin koers gebruikt. Na het succesvol afronden van je betaling word je door Coinbase teruggestuurd naar onze site. Voor bitcoinbetalingen rekenen wij geen transactiekosten. Voor het betalen met Bitcoin dien je een digitale portemonnee (wallet) te installeren. Dit is mogelijk via speciale programma’s en apps die je kan downloaden.

Wij gebruiken gecertificeerde encryptie technologie om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen derden. Je order- en creditcard gegevens worden versleuteld verzonden door gebruik te maken van SSL (Secure Socket Layer) en 3D Secure procedures. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld (zie ook ons Privacy Beleid).